Шакирзян зі школярами передав військовим дрони

Громада Рівного продовжує всіляко підтримувати ЗСУ.

Так, сьогодні за участю школярів ліцею за числом 12 вісім розвідувальних дронів DJI Mavic 3 Thermal обладнаних тепловізорами та 37 DJI Mavic 3 Pro з потрійною камерою отримали сім військових частин. Така передача є символічною. Адже саме дітки, які є майбутнім нашої країни, надихають наших військових на результативну відсіч ворогу на передовій.

Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян каже, що щиро вдячний усім рівнянам, завдяки яким можливі все нові закупівлі дронів для ЗСУ.

-  Наша першочергова мета – перемога. Тому щоденно працюємо над тим, щоб допомогти нашим військовим, які боронять українську землю від ворога. Ці дрони, які передали сьогодні зі школярами, дозволять нашим воїнам відстежувати пересування ворога, а отже, допоможуть зберегти життя наших бійців, - говорить Віктор Шакирзян, -  Вони є очима захисників на полі бою та дають можливість бачити ворога навіть у темну пору доби, чим рятують життя та допомагають знищувати противника. Вкотре дякую рівнянам, які навіть у війну продовжують працювати, а найбільша вдячність нашим захисникам за оборону нашої держави, за мужність та хоробрість.

Загалом, Рівне провело вже шість закупівель дронів для військових частин Збройних сил України та Національної гвардії України. Як тільки відбувається поставка дронів, їх одразу ж передають військовим, щоб вони оперативно працювали на першій лінії фронту.

- Передача дронів нашим військовим є ще одним виявом нашої підтримки та віри в перемогу. Це внесок, який робить наша громада для підтримки Героїв, які боронять нашу державу. Висловлюю щиру подяку всім мешканцям Рівного за їхню допомогу. Адже їхня праця дозволяє нам робити більше для підтримки наших Героїв, - зазначила депутатка Рівненської міської ради Катерина Марчук.

Рівненська громада не збирається збавляти темпів та планує ще більш активно продовжувати підтримувати Збройні сили України, оскільки це залишається головним пріоритетом!