Шандрук розпочав перегляд кандидатів для молодіжки "Вереса"

Тренер команди "Верес U19" Олег Шандрук розпочав процес перегляду та відбору потенційних новачків молодіжки "червоно-чорних".

Він відвідав спаринг-матч між вихованцями ДЮСШ Верес (тренер Олександр Ніколайчук) та Костопільського ліцею-інтернату спортивного профілю (тренер Микола Філін).

Гра пройшла на футбольному полі Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному. А перемогу з рахунком - 2:0 у підсумку святкували костопільчани.

- Це була наша ініціатива. Ми звернулися до тренерів спортивних шкіл із пропозицією провести такий матч. Це хлопці 2005 року народження. Сподіваємося, віднайти серед них потенційних новачків команди Верес U19. Від команди, яка до початку війни готувалася до весняної частини сезону - зараз залишилося відсотків 60 хлопців. Як і головна команда, ще від лютого ми відправилися у відпустку. Зараз намагатимемося доукомплектуватися і відновити тренувальний процес.

Нагадаємо, у травні представники клубів УПЛ прийняли рішення зіграти сезон 2022-2023. В тому числі і серед юнацьких команд. Наразі тривають перемовини про те, коли саме і в якому форматі пройде цей турнір.

Читайте також