Що обговорили правоохоронці області на координаційній нараді?

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста Вараш

У приміщенні Варашського відділу Сарненської місцевої прокуратури 25.07.2018 виконувач обов’язків керівника Сарненської місцевої прокуратури Ярослав Баглєй провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів міста Вараш.

На нараді обговорено стан боротьби зі злочинністю та протидії корупції, зміцнення законності та правопорядку на території м. Вараш за підсумками роботи в першому півріччі 2018 року з визначенням координаційних заходів щодо підвищення ефективності роботи на наступний період. 

У заході взяли участь заступник прокурора Рівненської області Тарас Ільящук, начальник Варашського ВП ГУНП в Рівненській області Сергій Кір’янов, виконувач обов’язків начальника відділу в м. Вараш УСБУ в Рівненській області Юрій Опанасюк, тимчасово здійснююча повноваження Вараського міського голови Ірина Шумра.

Учасники наради відзначили, що вжиті упродовж І півріччя 2018 року скоординовані заходи загалом покращили криміногенну ситуацію у місті Вараш. Спостерігається зменшення на майже 38% облікованих на території міста кримінальних правопорушень, в т.ч. тяжких та середньої тяжкості злочинів. Менше вчинено кримінальних правопорушень проти життя та здоров’я особи, безпеки руху та експлуатації транспорту, громадського порядку та моральності, власності, незаконних заволодінь транспортними засобами.

Разом з тим, існують певні негативні тенденції в динаміці окремих категорій злочинів, які потребують невідкладного реагування.

Після обговорення інформацій усіх учасників заходу наголошено, що важливою залишається робота з попередження, виявлення та припинення злочинів у сфері бюджету, службової та господарської діяльності, у галузі земельних правовідносин, а також протидія корупційним  проявам.

За результатом проведеної координаційної наради прийнято відповідне рішення з визначенням низки заходів, спрямованих на підвищення ефективності запобігання і протидії злочинності у місті Вараш.

Матеріали Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області

Читайте також