Що планують робити рівняни у разі загострення воєнної ситуації - опитування

Майже половина рівнян у разі загострення воєнної обстановки залишиться там, де проживає нині 

Про це свідчить опитування, проведене соціологічною групою "Рейтинг". 

Так, 45 % жителів Рівного відповіли, що будуть залишатись, де проживають зараз, 17 % - підуть у ЗСУ, 5 % опитаних - поїдуть у іншу область, 9 % - поїдуть за кордон, 3 % - у інший населений пункт, а 18 % - не мають плану, ще 2 % - було важко відповісти на це питання. 

Опитування було проведено на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту у 21 обласному центрі України (у Києві та обласних центрах, де безпекова ситуація дозволяла проводити опитування) з 21 квітня по 22 травня 2023 року методом особистого інтерв'ю вдома у респондентів.

Всього було опитано16 800 жителів України віком 18 років і старше. Дані опитування, отримані в кожному місті, було зважено за гендерно-віковими показниками з використанням даних Державної служби статистики України на 1 січня 2022 року. 

Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 95% для кожного показника не перевищує +/-3,5 відсоткових пунктів. Середній коефіцієнт досяжності респондентів – 56%.

Читайте також