Що подарувати дівчині на День закоханих?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Цієї п’ятниці відзначатимуть День усіх закоханих, його ще називають Днем Святого Валентина. У цей день намагаються здивувати свого обранця/обраницю найоригінальнішими подарунками. Напередодні свята чоловіки все частіше задумуються, як привітати кохану. Наші журналістки підібрали декілька варіантів подарунків.

Квіти – це завжди приємно

Найперше, що варто подарувати коханій – букет її улюблених квітів. Жінки це люблять. Нині квіткові магазини пропонують різноманітні композиції у коробках, кошиках тощо. Можна знайти безліч студій, в яких виконують найнестандартніші замовлення, створюють щось неординарне та круте. Крім того, останнім часом все більшої популярності набирають букети із солодощів і фруктів.

Прикраси личать усім

Прикраса – відмінний подарунок, який сподобається кожній дівчині. Вибір цих аксесуарів можна знайти на будь-який смак: сережки, кулони, ланцюжки, браслети та ще багато чого іншого. 

Зверніть увагу на те, якими саме прикрасами користується ваша обраниця. Якщо вона любить срібло – то варто зробити акцент саме на цьому металі. Якщо ж золото – обирайте щось із золотих прикрас.

Сертифікат – безпрограшний подарунок

Подарунковий сертифікат – унікальний подарунок. Це може бути сертифікат на придбання одягу, нижньої білизни й прикрас. До того ж, не забувайте про салон краси, спортзал, басейн або ж  улюблений магазин. Останнім часом все більшої популярності набирають сертифікати на курси із візажу або ж різні майстер-класи. Варіант для любителів розслабитися – сертифікат на відвідування спа-салону або хорошого салону тайського масажу.

Враження залишаться назавжди

Подарунок має насамперед дарувати яскраві емоції. Тож відмінним варіантом подарунка дівчині може стати квиток на концерт улюбленого виконавця або театральну постановку. Варіант для активних людей – сертифікат на стрибок з парашутом, банджі-джампінг або спуск річкою на байдарках.

Найкращий подарунок - зроблений своїми руками

Що точно здивує вашу обраницю – виріб, який ви зробили самотужки. Це може бути закладка для улюбленої книжки, вітальна «валентинка», смачне домашнє печиво чи кекс, текстильні «крилаті сердечки» або ж оригінальна упаковка подарунку.

Романтичний сніданок – і нехай робота почекає…

Якщо ваша кохана любить ніжитися у ліжку, але й водночас вирішувати робочі справи на ноутбуці – то такий столик їй неодмінно знадобиться в роботі. Але нехай робота залишається позаду в цей романтичний день.

Вранці цей столик має потішити вашу половинку смачним сніданком в ліжку! Відомо, що як розпочнеш ранок, так його і зустрінеш. Тому нехай ранки вашої коханої завжди розпочинаються прекрасно.

Як би ви не вирішили привітати кохану, головне, аби це було із любов'ю! Успіхів!

Анна Карпець