Що подивитися: топ-5 різдвяних фільмів

Різдвяні фільми — чудовий спосіб весело провести вечір із сім'єю, адже вони завжди добрі та романтичні, дарують приємні емоції та усмішки.

"Різдвяні пригоди"

Головні герої Ліна та Макс — мешканці Нью-Йорка, але на свята вони хочуть потрапити до свого маленького містечка. Трапляється снігова буря та їхній рейс скасовують. Тепер головні герої змушені діставатися своїм ходом.

<> <> <>

"Незвичайне Різдво Зої"

Після успіху серіалу "Незвичайний плейлист Зої", його творці вирішили зняти ще й повнометражний фільм про різдвяні пригоди головної героїні. За сюжетом фільму дівчина не відчуває чарівництва моменту, адже має дар чути чужі думки через пісні, які виконує людина.

<> <> <>

"Хлопчик на ім'я Різдво"

Хлопчик на ім'я Ніколас вирушає на засніжену північ, щоб знайти свого тата, який колись поїхав у експедицію на пошуки ельфійського села і не повернувся. Дорогою Ніколас потоваришував з похмурим упертим оленем на ім'я Блітцен та з вірною домашньою мишею.

<> <> <>

"8-бітне Різдво"

У фільмі показані події 80-х років і те, як школярі провертають цілу операцію, щоб отримати заповітну приставку Nintendo Entertainment System.

<> <> <>

"Стеження за Сантою"

Таня і Раян — детективи поліції, які, щоб розкрити серію пограбувань, вдають із себе молодят і заселяються в будинок по сусідству від містера Міллера, головного підозрюваного у злочинах.

<> <> <>

Джерело: ТСН