Що приготували зірки: гороскоп на 13 червня для всіх знаків Зодіку

Фото - ілюстративне

Овен

На робочому фронті вас можуть підштовхувати до ризику. Відмовтеся від ризикованих кроків – йдіть перевіреними шляхами. Якщо у вас ще немає сім'ї – постарайтеся якомога більше часу провести серед людей. Вам світить зустріч з людиною, яка надалі може стати вашим супутником життя.

Телець

Очікування можуть бути марними, а обіцянки – помилковими. Можливі зваблювання. Постарайтеся не виділятися серед людей, які вас оточують. Відмовтеся від ризику та авантюр. Якщо виникнуть проблеми, можливо, знадобиться компроміс. Постарайтеся відвести на спілкування мінімальну кількість часу. Не варто впускати у життя випадкових людей. Якщо будете багато спілкуватися – можете зіткнутися з неприємностями. Будьте терплячі та вичікуйте.

Близнюки

Можете розраховувати на те, що творчий потенціал зросте. Вам може посміхнутися удача. Можливо, до обставин доведеться притиратися – бути терпимими чи креативними. Будьте готові показати, що ви вмієте все організовувати. Ймовірне серйозне зміцнення авторитету. Ви можете інакше поглянути на те, що вже пережито.

Рак

Через те, що у вас багатий внутрішній світ, ви можете захотіти оточити себе незвичайними людьми. Викроїть час для себе – сходіть на виставку й подивіться на чиєсь мистецтво чи відвідайте театр. Критично ставтеся до того, як чините. Будьте терплячі та вичікуйте.

Лев

Щось всередині може підштовхувати вас вдатися до ризику в робочій сфері. День не підходить для ризику та експериментів – дійте перевіреними методами. Можлива сварка у сім'ї. Готуйтеся до побутових клопотів. Ви можете зазнати грошових втрат. У житті може щось різко змінитися – наведіть лад у голові та будьте готові до змін.

Діва

Можете щось придбати. Чекайте на те, що у робочій та особистій сферах доведеться розбиратися з купівлею чи продажем якогось майна або розбиратися з грошовими справами.У робочій сфері вас можуть підштовхувати до якихось нововведень – не ведіться. Варто діяти способами, які вже перевірені. Якщо будете надто зайняті та не станете приділяти увагу близьким – вами можуть бути незадоволені.

Терези

Можете проявляти активність у бізнесі та у справах, пов'язаних з комерцією, – день для цього буде сприятливим. Не чекайте падіння чи злету рівня життєвих сил – він залишиться незмінним. Якщо у вас буде забагато життєвих сил – чекайте на погіршення відносин з другом. Протипоказане чаклунство, не можна гадати. Якщо порушите заборону – можете зазвати небезпечні злі сили.

Скорпіон

Можете підбивати підсумки. Можна закінчити справи, які вже були розпочаті. Якщо є якісь проблеми, – займіться їх розв'язанням. Події, які відбулися, можуть свідчити про те, що ваші рішення та погляди правильні. Після обіду ви можете передчувати щось похмуре, можлива тривога. Не варто йти на якісь кроки. Постарайтеся не бути нетактовними. Не можна розкидатися словами.

Стрілець

Енергія космосу може прокинутися й перетворитися. Чекайте неприємностей у фізичній сфері. Ваше самопочуття може погіршитися, загрожує хвороба, можуть мучити сни. Може стати важче рухатися до мети через підступи тих, хто не бажає вам добра, неабияких перешкод з боку керівництва чи проколів. На любовному фронті очікується райдужніша ситуація. Неждана неприємна новина може відволікти від особистого життя. Сновидіння скоро може втілитися у життя.

Козеріг

Готуйтеся до того, що день буде важким. Рівень ваших життєвих сил буде низьким. Якщо будете чимось займатися – дійте способами, які вже перевірено. Від експериментів варто відмовитися. Варто усамітнитися й побути у тиші. Будьте сумлінні та працьовиті.

Водолій

Можна будувати плани на вільний час чи обмірковувати якусь нову діяльність. Можете розраховувати на друзів, до їхніх слів варто дослухатися. З друзями можна вибудовувати плани, пов'язані з різними сферами – це і творчість, і бізнес, і політика. Укладені угоди не будуть "кволими". Ви можете відправити на задній план особисте життя. Через це члени вашої родини можуть бути незадоволені.

Риби

Можливо, трапиться щось, через що вам потрібно буде вирушити у дорогу. Якщо хочете, щоб під час подорожі все склалося добре, – ретельно підготуйтеся. Поступово ви станете краще почуватися. Дітям підліткового віку потрібно приділяти увагу. Якщо виникнуть неприємності, пов'язані з підлітками, – тримайте емоції під контролем.

Джерело: Главред

Читайте також