Що відомо про спортсмена з Рівненщини, який помер під час матчу у Болгарії?

Фото - Володимирець.Сity

Юрій Борисович Ковалець народився 8 листопада 1956 року у місті Бендери (Молдова), але після переїзду батьків проживав у Володимирці, закінчив тут Володимирецьку середню школу. Далі навчався у Рівненському державному гуманітарному університеті, став педагогом. З 1986 року проживав у Вараші. Одружений, з дружиною Ніною Захарівною мають сина Юрія. У минулому Юрій Борисович працював коментатором на міському радіо у Вараші і ТРК «Бурштиновий шлях», до сьогодні – тренером Вараської ДЮСШ. За три тижні мав зустріти своє 65-ліття. Не судилося: останній свій матч не дограв… Про це пише «Володимирець.Сity».

Юрій Борисович Ковалець помер найкращою смертю, якої може бажати чоловік: не в ліжку, старим і нікому непотрібним пенсіонером, а активним спортсменом, футболістом – на полі, у грі.

Читайте також: У Болгарії під час футбольного матчу помер спортсмен із Рівненщини.

Він з делегацією Вараського Палацу культури у складі української делегації поїхав на 9 Міжнародні культурні та спортивні зустрічі для людей старших 40 років у Болгарії. Окрім України, країнами-учасниками заходу є Білорусь, Хорватія, Північна Македонія, Польща, Росія, Словаччина, Туреччина, Україна, Румунія, Болгарія.

Окрім культурно-мистецької програми, в якій він був задіяний, Юрій Ковалець ще й вийшов гравцем на футбольне поле. Йому стало зле під час футбольного матчу.

Він помер на полі у формі національної збірної України. Бригада медиків намагалася реанімувати його, але врятувати спортсмена-ветерана не змогли.

За інформацією «Володимирець.Сity».

Читайте також