Шестаков незабаром може повернутись до занять у загальній групі

Півзахисник рівненського "Вереса" Сергій Шестаков після двох місяців реабілітації вже наступного тижня зможе повернутися до занять у загальній групі. Про це повідомляє клубний лікар Юрій Сіренко. 

Сергій Шестаков отримав пошкодження на одному з перших тренувань "Вереса" одразу після підписання контракту. У футболіста пошкодження медіального виростка стегнової кістки.

Процес відновлення триває добре. Щодня почуваюся краще. Щоразу беруся за все важчі вправи. І, думаю, скоро зможу повернутися на поле. Хочу бути на сто відсотків готовим до гри. 

Загалом у кар'єрі в мене не було серйозних травм. Якщо й вилітав зі складу - то максимум на три тижні. Не було такого, як зараз, коли вже два місяці повноцінно не тренуюся з командою. Це перше настільки складне випробування. 

Ще не встиг адаптуватися повністю. Адже не зіграв жодної офіційної гри. Не тренувався з командою, адже зазнав травми на першому ж тренуванні після підписання контракту. А що стосується побуту - то й раніше був знайомий з більшістю футболістів. До того ж, тут грає мій брат. Живемо поряд з більшістю хлопців, на одному мікрорайоні. Тому часто бачимося поза роботою. Проблем взагалі немає.

- Зараз ми на заключному етапі відновлення. Частину роботи Сергій вже робить разом із загальною групою. Психологічно він почувається краще, бо більшість рухів може виконувати без дискомфорту і болю. Але ми все-ще багато працюємо індивідуально. Для зміцнення м'язів стегна і всього апарату коліна. Вже наступного тижня ми плануємо більше залучати Сергія до роботи у загальній групі. Але відновлення хряща - справа не одного дня. Хоча, медичний штаб клубу робить все необхідне для якнайшвидшого повного одужання гравця.

Як раніше повідомлялось, Сергй Шестаков був відсутній у заявці "Вереса" на сезон 2021-22. 

Читайте також