Школярі половини громад Рівненщини до кінця тижня навчатимуться вдома

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

На Рівненщині у зв'язку із складними погодними умовами було прийнято рішення запровадити дистанційне навчання у окремих територіальних громадах. Зокрема, у 31 ТГ діти навчатимуться вдома до кінця тижня.

Про це повідомив перший заступник голови РОДА Сергій Подолін.

"Станом на сьогодні 30 територіальних громад та Рівне і Квасилів вирішили перевести дітей на дистанційне навчання до кінця тижня. Навчальний процес в області триває і організований таким чином, щоб забезпечити безпеку життя і здоров'я учнів", - повідомив пан Подолін.

Чиновник додав, що у порівнянні із вчорашнім днем, на рейси вийшло значно більше шкільних автобусів.

"Сьогодні, за інформацією обласного управління освіти, у нас на рейс не виїхало 92 шкільні автобуси. Загалом у області є 242 таких автобуси. Вчора така цифра була значно більша - 128 автобусів. Результатом сьогоднішнього зменшення є робота по розчищенню місцевих доріг і можливості функціонування транспорту. Хочу наголосити, що повідомлень щодо надзвичайних подій під час курсування шкільних автобусів, які були з учнями, до нас не надходило. Керівники територіальних громад та навчальних закладів на випередження зреагували на ситуацію", - прокоментував Сергій Подолін.

Причиною не виходу на рейси були складні погодні умови. 

Читайте також