Сім’ям, які виховують дітей з особливими потребами у Рівному, подарували “Різдвяну фотоказку”

“Різдвяна фотоказка” для сімей та діток з особливими потребами у громадській приймальні «Рівне Разом». Підготовка різдвяних фотолокацій в майстерні «ART FORMAT» тривала впродовж двох місяців. Понад три тисячі світлин, авторства фотомайстрині Анни Марії Далі і, як результат, десятки усміхнених та радісних облич.

До Міжнародного дня людей з інвалідністю громадська приймальня «Рівне Разом» гостинно відчинила свої двері, аби вручити усім учасникам (цям) фотосесії святкові світлини та смачні подарунки.

«У нашій діяльності одним із пріоритетних напрямів є підтримка родин, в яких виховуються діти з особливими потребами. Ми намагаємось бути поруч з ними, допомагати їм не лише у вирішенні щоденних проблем, а й постійно докладати усіх зусиль, аби наше місто стало відкритим та дружелюбним саме до таких сімей та їх вихованців», – розповіла голова фракції «Рівне Разом» в Рівненській міській раді Світлана Марчук.

Співорганізаторка свята, депутатка від фракції «Рівне Разом» Катерина Марчук зізнається, що ідей у очільника «Рівне Разом» Віктор Шакирзян та і в усієї команди як допомогти таким родинам, чимало. І коли зателефонувала фотомайстриня Анна Марія Далі з пропозицією організувати таку фотосесію, ми приступили до роботи.

«Ми миттєво підхопили цю ідею. І результат – самі бачите на власні очі. Завжди дивувала стійкість та оптимізм таких мам. Вони для нас усіх є гідним прикладом для наслідування. Гадаю, разом ми зробимо ще не одну добру справу!», – підсумувала Катерина Марчук.

Це було просто дуже ритмічно, дуже швидко, бо в нас було 15 хвилин на фотосесію, потім вже наступна сімя, то для мене на одному подиху. Проект ми розпочали в жовтні, зробили його буквально за дві з половиною години. У фотозйомках взяло участь сім сімей, одна з них багатодітгна, у якій 8 дітей“, –  розповіла фотомайстриня Анна Марія Далі.

Дуже давнго мріяла про те щоб уся наша сімя із 8 дітьми мала таку фотосесію, таку справжню, професійну. Але в нас ніколи не було змоги. Тому я дуже щиро вас дякую, за те що ви нам це подарували, нехай вас бог благословить стократно за ваше благодіяння, бо ми немає чим вам віддячити“, – поділилась учасниця проекту Анна Ваколюк.

*На правах реклами. 

Читайте також