Скільки учасників АТО/ООС скористались послугами Рівненської служби зайнятості за період карантину?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Послугами обласної служби зайнятості у січні-березні 2020 році скористались 483 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції. З них мали право на отримання допомоги по безробіттю 426 осіб. Всього у січні-березні 2020 року працевлаштовано 72 учасника АТО (ООС), проходили професійне навчання 40 осіб, брали участь у громадських та інших роботах 5 людей. Профорієнтаційні послуги отримували 374 особи.

Крім того, з початку року послуги служби зайнятості отримували 60 осіб, які переміщені з  тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО (ООС). Мали статус безробітного 26 осіб, з них 23 особи отримували допомогу по безробіттю. За сприяння служби зайнятості 9 осіб з числа переселенців були працевлаштовані та 4 безробітних проходили професійне навчання.

Станом на  1 квітня 2020 року на обліку в обласній службі зайнятості перебували 329 безробітних з числа учасників АТО та 15 переселенців. За словами директора Рівненського обласного центру зайнятості Івана Ткачука служба зайнятості в умовах карантину продовжує надавати свої послуги дистанційно.

Читайте також