Слідче управління поліції Рівненщини очолила керівниця з Одещини

На Рівненщині нова керівниця слідчого управління.

Про це повідомляють у ГУ НП Рівненської області.

Заступником начальника — начальником слідчого управління ГУНП в Рівненській області стала полковник поліції Інна Анатоліївна Власова. Сьогодні, 26 січня, працівникам слідчого управління її представив керівник поліції Рівненщини Олександр Ганжа.

«Інна Анатолівна має достатній досвід роботи у слідчих підрозділах, — зауважив Олександр Ганжа. — На сьогодні всі ми маємо працювати як одна єдина команда, бо дуже багато маємо питань, зумовлених війною. Це стосується не тільки зовнішнього, а й внутрішнього ворога. Тому і пріоритетне завдання і для блоку кримінальної поліції, і для слідства — розкриття злочинів, пов’язаних із війною, зокрема скоєних із використанням зброї, незаконним її обігом, а також наркозлочинів. Звісно, що із врахуванням специфіки регіону, повинні максимально приділити увагу розкриттю кримінальним правопорушенням у сфері довкілля».

Інна Власова до цього часу обіймала посаду заступника начальника управління – начальника відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Інна Власова на службі в органах внутрішніх справ — 17 років. Пройшла шлях від дізнавача до заступника начальника відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи у Київській та Одеській областях.

Попередній начальник слідства Руслан Буткевич продовжить службу заступником начальника слідчого управління поліції Рівненщини.

Нагадаємо, що новим очільником поліції Рівненщини став Олександр Ганжа, який теж до цього працював у поліції Одеської області.

Читайте також