Смартгодинники, які найчастіше обирають дівчата

Smart Watch змінили сприйняття цього аксесуару та давно перестали використовуватися жінками тільки для визначення часу. Гаджет допомагає залишатися на зв’язку та оперативно отримувати інформацію зі смартфона, слідкувати за рівнем активності, контролювати показники здоров’я, виконувати дихальні вправи та медитувати. А сучасні моделі, представлені на сайті samsungshop.com.ua, аналізують дані та генерують рекомендації щодо покращення режиму сну й тренувань, дають прогнози з фертильності. 

Поруч з функціональністю смартгодинники зберігають свій привабливий зовнішній вигляд. Кожна дівчина може підібрати стильний, елегантний та вишуканий аксесуар до свого повсякденного, ділового чи романтичного образу, щоб підкреслити стиль та індивідуальність. Пропонуємо розглянути популярні моделі, яким найчастіше віддають перевагу дівчата.

Смартгодинник Samsung Galaxy Watch 6 Classic small 43 mm

Годинник отримав удосконалений дизайн та функціональність. Великий круглий сенсорний екран з покриттям із сапфірового скла, у стальному корпусі. Вишуканий ремінець у чорному і білому кольорі, що підійде до будь-якого образу. Всередині годинника є:

  • процесор Exynos W930 1,4 Гц;
  • 2 ГБ оперативної та 16 ГБ вбудованої пам’яті;
  • акумулятор на 300 мАг, який забезпечує до 30 годин автономної роботи;
  • операційна система Wear OS, що сумісна з ОС Android 10 або вище.

Бездротові комунікації, що доступні у цій моделі: NFC, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 5.3. Годинник підтримує сповіщення про виклики, електронну пошту, соціальні мережі, календар та налаштування повідомлень із застосунків. Ви можете керувати камерою дистанційно та встановлювати режим тренування на вибір.

Смартгодинник Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm eSIM 

Модель підійде для тих, хто шукає годинник з підтримкою сім-карти. Ви можете залишити телефон вдома, прямували будь-куди та залишатися на зв’язку. Тепер можна телефонувати, відправляти повідомлення, слухати музику онлайн. Знайти телефон, розраховуватися за покупки та робити знімки можна за допомогою годинника. Інноваційна функція аналізу сну дозволяє не тільки відстежити дані, а й сформулювати рекомендації на основі аналізу. Виробник передбачив зручний ремінець, що не відчувається на руці та нічний режим роботи, що приглушує яскравість дисплея, вимикає звук та приводить датчик у невидимий режим. 

Смартгодинник Samsung Galaxy Watch 6 40mm eSIM

Мініатюрна модель діаметром 40 мм, що підтримує сім-карту та дає змогу управляти більшістю функцій смартфона за допомогою годинника. Попри діаметр екрана, ви можете експериментувати з дизайнами, легко зчитувати дані, бо рамки дисплея мінімальні. Змінювати ремінець так легко, як і зображення на дисплеї — одним натисканням кнопки. Galaxy Watch 6 40mm захищений від пилу та вологи, щоб ви не хвилювалися та продовжували підтримати активний образ життя. Крім того, розробник обладнав годинник аналізатором якісного складу тіла. Ви можете дізнатися рівень води в організмі, співвідношення м'язів, жирової тканини, щоб скоригувати раціон та тренування. 

Підтримайте себе на шляху до здорового образу життя — обирайте годинник, що найкраще відповідає вашим потребам та стилю.