Смертельні розбірки: на Рівненщині дідусь вбив свою співмешканку (ФОТО)

Вчора, 7 травня, по обіді на Рівненщині у селі Липки Гощанського району на вулиці Миру трапилось вбивство - 74-річний дідусь зарізав свою 54-річну співмешканку.

За інформацією правоохоронців, трапилось це на подвір’ї будинку їхньої односельчанки, якій вони прийшли допомагати зарізати худобу. Між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік схопив кухонного ножа та вдарив ним у груди жінку. Потерпіла встигла гукнути господиню на допомогу, після чого знепритомніла.

Коли на місце події прибули правоохоронці, вона вже була без ознак життя. Убивцю затримали на місці. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні вбивства. Наразі суд вирішує питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Згідно з висновками лікарів, жінка померла від проникаючого ножового поранення грудей із ушкодженням серця.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство). Чоловікові за скоєне згідно з санкцією статті тепер загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини, причини та мотиви цього злочину. Про це інформують у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також