Сьогодні - День педіатра: гарні привітання

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

20 листопада своє професійне свято відзначають педіатри. Це люди, які піклуються про здоров’я наших дітей. Вони – професіонали з великої літери. І в цей день не забудьте їх привітати і подякувати.

***

Педіатра, вітаємо вас з вашим професійним святом. Лікувати людей — одна з найважливіших професій, а лікувати дітей — це зберігати наше майбутнє. Бажаємо вам любові і благополуччя в родині, міцного здоров’я, гарною заробітною платою, нехай ваша праця приносить вам задоволення. Зі святом!

***

Як багато є лікарів хороших,
Таких як ви – на Україні одиниці,
І з року в рік ви знову і знову
Людей рятуєте мов вправні чарівниці.
У День медика бажаю вам усього
Того, що ви бажаєте всім пацієнтам:
Здоров’я, щастя, а поганого – нічого,
Нехай у житті будуть кращі моменти!

***

Вітаю Днем педіатра. Бажаю вдячною і успішної роботи, цікавих ідей та високих успіхів у діяльності, індивідуального підходу до кожної дитини, відсутності тяжких захворювання і діагнозів, щирих посмішок і розуміння, суспільної поваги та сімейного благополуччя.

***

Ви на варті здоров’я стоїте
І всім травмам, хворобам і вірусам
Дружним хором ви “Ні!” говорите
З часів пірамід і папірусів.
І рішення ви приймаєте,
Ох, для нас вони життєво важливі!
Як боротися з хворобами знаєте
Капітани здоров’я дбайливі!
І нехай менше важких моментів
Знає ваша лікарська практика,
Нехай рятують легко пацієнтів
Стратегія, досвід і тактика.

***

Є така професія — дітей лікувати. У будь-яку погоду ви поспішаєте на виклик, якщо малюк захворів. Будь капризуле без праці поставите градусник. Для кожної схвильованою мами знайдете потрібне слово. Лікарі-педіатри — справжні феї в білих халатах! У ваше професійне свято хочеться побажати невичерпного запасу душевних сил і побільше щасливих здорових дітей навколо в нагороду за вашу працю.

***

Ви – справжні професіонали, які піклуються про наших діток. Ми вдячні вам і бажаємо професійних звершень, відмінної оплати праці, міцного здоров’я. Успіхів вам!

***