Сьогодні у Рівному на центральній площі виступлять Злата Огнєвич і Амадор Лопес

Сьогодні, у суботу, 23 червня, до Рівного завітають зіркові гості - відома українська співачка Злата Огнєвич та популярний запальний шоу-балет Амадора Лопеса під назвою «Rumbero's».

Вони виступлять для рівнян на майдані Незалежнгості одразу по завершенні свята «Випускник-2018» – о 19.30 год. Їх виступ у Рівному відбудеться в рамках пісенного конкурсу "Яскраві діти України", обласний етап якого пройде у місті вже завтра, 24 червня, в обласному музично-драматичному театрі.

Також завтра до Рівного приїде і народна депутатка України Ірина Луценко, яка є однією зі співорганізаторів цього конкурсу. Вона вручить подарунки минулорічним та цьогорічним учасникам «Яскравих дітей України».

Нагадаємо, цьогоріч на Рівненщині відібрали 22 талановитих дітей віком від 6 до 15 років. Усі вони вибороли першість у місцевих турах і візьмуть участь в обласному відборі завтра, який стартує о 16 год. До слова, переможець всеукраїнського фіналу Конкурсу представлятиме нашу державу на світовому фестивалі SANREMO JUNIOR в Італії.

 

 

Читайте також