Сьогодні в Рівному відбудеться концерт Меловіна

Сьогодні, 10 березня, у Міському Будинку Культури в Рівному відбудеться концерт неймовірного співака MÉLOVIN! Учасник “Євробачення”-2018 та володар премії “Прорив року” за версією M1 Music Awards, вирушив у всеукраїнський тур та проїхав всю країну з півдня на захід зі своєю новою платівкою ØCTØPUS.

Концерт ØCTØPUS тур.

Це вісім неймовірних історій про щирі та гарячі почуття, які переживав співак. Саме тому платівка має таку назву. Адже у восьминога рівно стільки ж щупалець і кожна з них ладно міцно вхопити наше тіло, у той час, коли кохання, щасливе чи не дуже, хапає просто за серце. Іноді це наповнює життя сенсом, а іноді - не дає дихати і просто бути. Недарма артист каже, що виконання кожної пісні, це щоразу знайомі переживання.

Музикант об'їздив всю країну з півдня на захід зі своїм новим альбомом та готовий відкрити душу всім, хто опиниться на його концерті.

Melovin – це творчий псевдонім українського виконавця Костянтина Бочарова, переможця шостого сезону «Х-фактора», фіналіста Національного відбору Євробачення-2017.

Квитки можна придбати в касі Міського Будинку Культури, або за посиланнями:

https://rivne.karabas.com/ua/melovin-10

https://kasa.in.ua/ua/rivne/concert/melovin-2020-03-10

Довідки за телефоном

+380973768593

+380934002471

Читайте також