Сьогодні вночі на Рівненщині водій зник з місця ДТП: велосипедист - у реанімації

фото ілюстративне

Вчора, 1 липня, на Рівненщині у селі Яполоть Костопільського району вночі близько другої години водій автомобіля "ВАЗ" збив 34-річного мешканця села Малий Стидин і втік з місця пригоди.

Як з'ясували правоохоронці, потерпілий їхав велосипедом додому з Костополя. Втім, неподалік села Яполоть у нього зламався велосипед, тому йому довелося решту маршруту йти пішки і везти велосипед у руках. Саме тоді його і збив автомобіль, що рухався йому назустріч. Втім, водій зник з місця ДТП.

На щастя, велосипедист сам зумів викликати собі швидку. Внаслідок наїзду він отримав відкритий перелом стегна закритий переломом гомілки. Відтак, медики госпіталізували чоловіка у реанімаційне відділення районної лікарні.

Наразі поліцейські розшукують водія-втікача та проводять заходи щодо встановлення автомобіля та особу водія. Також звертаються до усіх громадян, які володіють будь-якою інформацією про цю дорожньо-транспортну пригоду, повідомити за номером телефону 102.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 1 статтею 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також