Сьогодні життя цих людей кардинально зміниться: кому пощастить?

В умовах існуючої напруженої ситуації в світі радісні новини сприймаються, як ковток свіжого повітря. Тому астрологи із задоволенням поділилися своїми прогнозами: життя двох знаків зодіаку з початком нового робочого тижня 27 квітня кардинально зміниться. Що станеться і хто ці везунчики, які заживуть, як королі?

РИБИ

Новий робочий тиждень стане переломною у вашій професійній діяльності. Чекайте підвищення або збільшення зарплати. Ваших колег стрімко скорочують, але Риб це не торкнеться. Професіоналізм представників знака не викликає сумнівів, а тому безробіття вам не загрожує. Заступництво і доброзичливість начальства відкриє вам дорогу до фінансового благополуччя. Вже до кінця травня представникам знака вдасться вийти на той рівень щомісячного доходу, до якого ви давно прагнули.

СТРІЛЬЦІ

З понеділка вас чекають кардинальні зміни на професійній ниві. Є висока ймовірність, що доведеться змінити роботу, однак переживати через це не варто. Використовуйте цей шанс, тоді зможете зруйнувати порочне коло і зайнятися справою, яка принесе вам не тільки задоволення, але і гідний заробіток. Повірте в себе і відправляйте заявки на серйозні вакансії - доля посміхнеться вам, і найближчим часом ви отримаєте роботу мрії.

Читайте також