Солдат з Рівненщини зустрівся із Ніком Вуйчичем (ФОТО)

фото - Фейсбук

Всесвітньовідомий Нік Вуйчич запросив солдата з Рівненщини на зустріч, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Третяк

Андрій Усач з Березного, одним з перших хто відгукнувся стати добровольцем захищати Україну проти російської агресії. У складі 80 бригади брав участь у захисті Луганського аеропорту, де втративши ногу ледве вижив. 

4 дні без евакуації з оточеного російськими найманцями аеропорту, практично не залишали надії на життя. 

Евакуація. Госпіталь. Саме там випадково до рук Андрія потрапила книга всесвітньовідомого християнського проповідника, мотиваційного спікера Ніка Вуйчича. Історія життя цього надзвичайного чоловіка надихнула нашого земляка на те, щоб якомога сильніше триматись життя, а згодом взяти участь в «Іграх нескорених», що проходили в Австралії, і виграти золото зі стрільби із лука для збірної України.

Саме тому однією із мрій Андрія Усача була мрія особисто зустрітись з Ніком Вуйчичем і подякувати йому за натхнення жити, перемагати і допомагати іншим!

Сьогодні мрія стала реальністю. Адже Нік Вуйчич почувши історію життя солдата з Рівненщини запросив його на зустріч, що відбувається в Київському Палаці спорту, де зібралась кількатисячна аудиторія.

Наш земляк взяв участь у брифінгу з Ніком Вуйчичем де особисто подякував за натхнення жити після страшних поранень і тяжкого психологічного стану. 

В свою чергу Нік Вуйчич подякував Андрієві за мужність та хоробрість проявлену в захисті України. 

Читайте також