Соловйов, якого підозрюють у замовленні вбивства рівненського підприємця, вийшов із СІЗО

На головному фото: скрін із сайту МВС, коли Володимир Соловйов знаходився у розшуку. 

Володимир Соловйов, якому інкримінують співучасть у замаху на вбивство, вийшов із СІЗО. Про це в програмі "Звіти наживо" вчора повідомив перший заступник начальника Нацполіції області Олександр Панасюк. Цю інформацію нам підтвердив і адвокат Володимира Соловйова Олег Головчак, пише Суспільне. 

З його слів, заставу підзахисний вніс 27-го березня. Нагадаємо, 11-го лютого Рівненський міський суд обрав Володимиру Соловйову міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 380 тисяч гривень.

Також вчора прокуратура направила в суд обвинувальний акт стосовно Володимира Соловйова. Цю інформацію теж підтвердив його адвокат Олег Головчак. Нагадаємо, рівнянину інкримінують співучасть у підготовці до вбивства. Мова про події, які сталися торік у липні.

Того дня на парковці на вулиці Небесної Сотні, буцімто, виявили тіло 42-річного рівненського бізнесмена Валентина Загороднюка. Згодом у поліції повідомили, що вбивство було зімітоване. Виконавців затримали того ж дня. Згідно з матеріалами слідства, в підготовці до замаху на вбивство, окрім Володимира Соловйова, також підозрюють рівнян Володимира Шевчука та Ігоря Мокринського, які нині у міжнародному розшуку. 

Підозрювані у скоєнні ряду злочинів Ігор Мокринський "Мокрий", Володимир Шевчук "Большой", Володимир Соловйов "Соловей". Перші двоє нині переховуються від органів слідства.

Читайте також