Співачка з Рівного підкорює "Голос країни": про шалену увагу та сни, які збуваються

Фото - tsn.ua

Після феєричного дебюту на «Голосі країни» про рівнянку Юлію Тимочко заговорили не лише у рідному місті, а й по всій Україні. Дівчина вразила своїм голосом та енергією усіх чотирьох суддів, тому кожен з тренерів жадав бачити рівнянку у своїй команді.

Прикметно, що Юлія Тимочко представляє на проекті не лише себе, а й усе місто Рівне. Перед виходом на сцену дівчина сказала: «Я знаю, що зараз за мною спостерігає все Рівне. Тому я зроблю все можливе, щоб не підвести їх».

За спиною у рівнянки багаторічні спроби проявити себе на вокальних шоу, улюблена робота та музика, яка супроводжує її протягом усього життя. Визнання у рідному місті Юлія здобула ще раніше, стабільно здобуваючи повагу та авторитет серед колег по музичному цеху.

Перша спроба потрапити на «Голос країни» у дівчини була ще у 2013 році. Після стартових невдач Юлія не втратила віру в себе та продовжила шукати шляхи для участі у проекті. І ось її відмінне виконання популярної композиції «Wonderfull life» зачарувало не лише зіркових тренерів, але й сотні тисяч глядачів.

– Я знала точно, якщо я вже стою на цій сцені, значить все буде по-іншому. Знала, що мій голос не залишить жодного тренера байдужим. Перші спроби на те і перші спроби, щоб відчути, що це таке. На той момент я не була повністю готова. Але кожна людина мусить йти вперед, якщо у неї є мрії і вона знає чого хоче і що може. Невдачі мусять бути присутніми в нашому житті, інакше не відчуєш смак успіху чи перемоги.

– У бекстейджі після ефіру Ви сказали, що були спроби потрапити у польський «Голос». Розкажіть про цей візит: яку пісню виконували, чи відрізняється загалом тамтешнє шоу від українського?

– На польський голос потрапило лише моє відео і частково певні документи з паперами, де я залишила свій підпис. З невідомих причин мені було відмовлено, я туди так і не потрапила. Тому не можу сказати нічого про те, як саме проходить їхній проект.

– На сліпих прослуховуваннях до Вас повернулися четверо суддів. Чому вирішили обрати Тіну Кароль?

– Вона профі своєї справи. Ми з нею, скажімо, на одній хвилі в певних моментах. Це людина, яка має величезний досвід в сфері шоу-бізнесу. Це той досвід, якого мені бракує. Я знаю, що вона буде не лише чудовим тренером, але й наставником. Якщо сни або мрії здійснюються, значить за цим стоїть твоє майбутнє. Трохи по-філософськи, але це правда.

– Розкажіть трохи про закулісся «Голосу». З ким із зірок вже встигли поспілкуватися, можливо вдалося потоваришувати з іншими учасниками?

– Все, що ти бачиш – сила-силенна учасників, які метушаться, хвилюються, розспівуються та знайомляться з усіма. Звісно, я не була винятком з того всього. Можливості познайомитися з зірками ще не було. Але я не проти сказати «привіт» і зробити фото, якщо буде така можливість.

– Ваш виступ переглянули понад 200 тисяч людей. У Рівному про Вас говорять, пишуть, вболівають. Відчули певну зірковість після виступу на «Голосі»?

– Зірковість ні, але смак успіху так. Після ефіру надійшла шалена кількість повідомлень, я привернула до себе увагу сотень людей з різних куточків світу. Це була своєрідна навала уваги.

- Які Ваші цілі на проекті? Раніше казали, що перемога не головне. Чого очікуєте від себе та загалом від перебування на «Голосі країни»?

– Максимально пережити все те, що може відбуватися на проекті. По максимуму відкрити нові шляхи, знайомства, можливості та взагалі світ. Тут в Україні «Голос країни» став єдиним прихистком мого таланту. Це єдина платформа, яка задає потужний старт нового життя.

Читайте також