Спортсмен з Рівненщини переміг на Київському міжнародному турнірі (ВІДЕО)

http://kostopil-rada.gov.ua

З 10 по 12 травня у Києві в "Палаці спорту" відбувся XXIII турнір з вільної, жіночої та греко-римської боротьби присвячений видатним українським борцям та тренерам.

Вже понад двадцять років київський турнір збирає на своїх килимах як видатних спортсменів, так і відкриває нових зірок. Цього року Україна приймає борців з близько 25 держав з різних куточків планети: США, Азербайджану, Білорусі, Німеччини, Грузії, Греції, Литви, Польщі, Туреччини, Словаччини, Японії, Узбекистану і т. д.

Продовжують тішити високими досягненнями вихованці Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту.

Зокрема, 23-річний костопільчанин, вихованець спортивного ліцею-інтернату Віктор Петрик став найкращим у ваговій категорії 55 кг серед борців греко-римського стилю провівши 3 переможні поєдинки.

Готували члена Національної Збірної України, чемпіона Міжнародного турніру Віктора Петрика досвідчені тренери - Іван Ладоненко та Максим Чепурко.

З високими досягненнями спортсменів особисто привітав міський голова Костополя Євгеній Денисюк, який побажав мужнім переможцям нових престижних досягнень, здоров’я, бадьорості духу, завзятості, працьовитості.

За інформацією прес-служби Костопільської міської ради

Читайте також