Справжні керівники: які знаки зодіаку найчастіше досягають успіху

Кожен мріє побачити себе на місці керівника. Але для того, щоб керувати фірмою, потрібно мати певні якості. Астрологи розповіли, які знаки зодіаку частіше стають керівниками.

Овен

Овни часто займають керівні посади, адже прагнуть цього все своє життя. Та й керівники з них виходять гарні. Вони мають у собі працездатність та азарт, їх не лякають різні обставини. Овни з інтересом виконуватимуть нові для себе завдання і радітимуть своїм перемогам. Водночас з підлеглими цей знак зодіаку може поводитися брутально, показуючи те, що він головний.

Телець

Якщо Телець стає керівником, він займає місце друга й консерватора. Такі люди не ухвалюють поспішних рішень або необдуманих стратегій. В роботі для них важливі ретельно опрацьований план і послідовність його виконання. Тельці рідко ставлять перед собою завдання стати керівником, але це виходить у них само собою, адже цей знак зодіаку вміє досягати високих результатів.

Близнята

Цей знак зодіаку доволі часто стає керівником, адже він вирізняється відповідальністю та уважністю до деталей. Вони всю роботу завжди виконують вчасно. Керівники-Близнята не вимогливі до своїх підлеглих, не обтяжують їх штрафами, але люблять заохочувати хорошу роботу. А ще часто спілкуються з підлеглими, обговорюють цікаві теми. Тому у них в колективі панує дружня атмосфера, яка не заважає процесу.

Рак

Раки не люблять перебувати в центрі уваги, а тому посаду керівника займають дуже рідко. Їм більше до душі спокійний ритм, але водночас вони завжди старанні й наполегливі в роботі, підходять до будь-якого завдання відповідально та бояться помилитися. Саме через ці якості Раки стають чудовими виконавцями. Якщо цей знак зодіаку все ж посяде керівну посаду, то по сто разів перевірятиме дані, щоб не припуститися помилки, а ще часто зриватиметься на підлеглих.

Лев

На думку астрологів, саме Лев є найкращим керівником. Він завжди впевнений у своїй робочій стратегії, до підлеглих ставиться справедливо, роздає щедрі бонуси за хорошу роботу і проявляє доброзичливість. Насамперед такий керівник намагається бути для підлеглих товаришем, а не керівником, а тому постійно влаштовує пікніки або корпоративи. Найголовніше – не ображати його, адже розлючений Лев може стати дуже важким у спілкуванні.

Діви

Цей знак зодіаку дуже прискіпливо підходить до робочого процесу. Діви спочатку переглянуть усі фактори, а вже потім почнуть працювати. Вони добре розуміються на дрібних деталях, стають справжніми майстрами своєї справи, а тому нерідко займають крісло керівника. Їм не подобається словесна похвала. Тож якщо хочете отримати прибавку до зарплатні, краще не лестіть, а робіть свою справу добре.

Терези

Якщо у фірмі керівник – Терези, тут пануватиме дружня і доброзичлива атмосфера, де всі одне одного люблять. Терези відкриті до спілкування навіть на доволі особисті теми. Але через це робота керівника може стати не надто приємною. Вони часто залучають до неї людину з колективу, яка виконуватиме її сама.

Скорпіон

Наполегливий і суворий керівник – це все про Скорпіона. Вони цілеспрямовані і можуть поринути в робочий процес з головою. Не варто планувати інтриги на роботі – такий керівник вас дуже швидко викриє. А якщо спізнитеся, чесно в цьому зізнайтеся. Поважайте Скорпіона, будьте відповідальними – і тоді вам точно світить підвищення.

Стрілець

Це чудові наставники, які люблять показувати, як потрібно працювати, і натякати на помилки своїх підлеглих. Водночас Стрілець ніколи не підвищує голос, поводиться вкрай тактовно. Цей знак зодіаку любить комфорт і затишок, а тому з таким керівником завжди можна випити каву.

Козоріг

Цей знак зодіаку стає дуже наполегливим керівником, який іде до своєї мети, не оглядаючись на інших. Козорогів можна назвати відповідальними, вони можуть весь свій час присвячувати роботі. Вони націлені на результат і дуже рідко піддаються емоційним всплескам. Навіть найцікавіша розмова не може відволікти Козорога від роботи. І вони очікують цього від підлеглих.

Водолій

Ці керівники завжди сповнені ідей і з легкістю знаходять спільну мову з колегами. Вони можуть підтримати ініціативу підлеглих, готові до ризикованих проєктів. Водолії доброзичливі та веселі у спілкуванні. Але до робочого процесу завжди ставляться з відповідальністю, ніколи не запізнюються.

Риби

Риби намагаються створити на роботі дружню атмосферу, щойно стають керівниками. Їм дуже приємно, коли підлеглі приходять на роботу, як до себе додому. Риби також творчі натури, а тому часто виявляють неординарні ідеї, можуть довго йти до результату. Таким керівникам завжди потрібна "права рука", яка допоможе у веденні справ.