Стало відомо, хто очолить Рівненську райдержадміністрацію

Нещодавно нарешті стало відомо, хто, найімовірніше, стане головою Рівненської районної державної адміністрації.

Так, на сайті НАЗК з’явилася декларація єдиного кандидата на цю посаду. Нагадаємо, що декларації кандидатів на посаду голови РДА до Національного агентства з питань запобігання корупції за звичай подають ті, кого мають намір призначити. Тож можна стверджувати, що Офіс президента вже затвердив їхню кандидатуру, відтак, їхнє призначення - це лише питання часу.

Так, на посаду голови Рівненської РДА претендує 43-річний директор Рівненського районного центру зайнятості Петро Левчук.

Він проживає у Рівному. Разом з дружиною Юлією, яка працювала інспектором прикордонної служби, виховує сина Андрія та доглядає за матір'ю Ольгою, яка мешкає разом з ними.

Петро Левчук з 2008 року має у власності квартиру у Рівному на 65 кв. метрів. Також у нього є два власні гаражі у Рівному, площею 64 та 26 кв.м відповідно. Його дружина володіє 1500 кв.м землі у селі Дядьковичі Рівненського району, а його мати - 1150 кв.м землі у селі Тайкури Рівненського району. Згідно з декларацією, їздить Петро Левчук на старенькому автомобілі "ВАЗ-2106" 1983 року випуску. Впродовж 2018 року він заробив офіційно загалом майже 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, що 20 вересня цього року на Рівненщині стартувала програма, відповідно до якої голови районних державних адміністрацій області обираються за допомогою ініціативи Володимира Зеленського LIFT.

 

Читайте також