Старости ОТГ можуть долучитися до "Форуму для старост"

http://www.rv.gov.ua

Старости об’єднаних громад можуть зареєструватися на майданчику он-лайн платформи «Форум для старост», повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Тут можна долучитися до обговорення актуальних питань, що стосуються життя об’єднаних громад, функціонування в ОТГ інституту старост.

Долучилися до онлайн-форуму близько 200 старост.

Усі зареєстровані старости мають можливість поставити модератору запитання та оперативно отримати на нього відповідь, а також їх уточнювати та коментувати. Поруч з цим можна «зав’язувати» дискусію з проблемних питань, які потребують законодавчого та/чи методичного вирішення. Також значний обсяг інформації можна отримати з переписки колег та експертів. Читати запитання і відповіді на них зможуть усі охочі, а ось ставити запитання, ділитися досвідом чи коментувати дописи учасників форуму зможуть лише зареєстровані користувачі: старости або в.о. старост в об’єднаних громадах.

Щоб зареєструватися на форумі, потрібно заповнити коротку реєстраційну форму, після чого на вказану вами електронну пошту надійде логін та пароль для входу.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ МОЖНА ТУТ

Під час реєстрації вказуйте, будь ласка, достовірні дані.

Якщо логін та пароль не надійшли на вказану вами пошту протягом двох діб, напишіть про це на: [email protected]

Усі учасники форуму мають можливість поставити модератору запитання, як на вже визначену тему, так і на будь-яку іншу, яка стосується діяльності старост.

Запитання користувачів форуму публікуються анонімно, тобто без зазначення персональних даних старости, який його поставив. А в обговоренні відповідей експерта чи коментарів своїх колег, старости можуть брати участь вже персоніфіковано.

Читайте також