Студент рівненського університету - серед переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

http://nuwm.edu.ua

У період з 21 по 23 березня 2018 року на базі ДВНЗ «Криворізький національний університет» (м. Кривий Ріг) було проведено студентську науково-практичну конференцію зі спеціальності 184 «Гірництво», яка відбувається в рамках ІІ-го етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Повідомляє Національний університет водного господарства та природокористування. 

Конкурс на кращі студентські наукові роботи проводився у наступних номінаціях:

  • підземна розробка корисних копалин;
  • відкриті гірничі роботи;
  • шахтне і підземне будівництво;
  • маркшейдерська справа;
  • охорона праці в гірництві;
  • збагачення корисних копалин;
  • гірнича електротехніка та електромеханіка.

Для участі у ІІ-му етапі була відібрана робота студента Національного університету водного господарства та природокористування Матвійчука Юрія Святославовича (ГР-31). Серед представлених робіт галузевим конкурсним комісіям у всіх номінаціях було обрано найкращі студентські наукові доробки. За результатами роботи конференції студентів-переможців урочисто нагородили дипломами І – ІІІ ступенів.

До складу переможців увійшов і студент Національного університету водного господарства та природокористування:

  • Дипломом ІІІ ступеня у номінації «Підземна розробка корисних копалин» нагороджено студента 3 курсу спеціальності 184  «Гірництво» групи ГР-31 Матвійчука Юрія Святославовича (науковий керівник – к.т.н., доцент  кафедри розробки родовищ та видобування корисних копалин Корнієнко Валерій Ярославович).

Для переможців та учасників конференції була проведена екскурсія в музей та на кар’єр ПАТ «Південного гірничозбагачувального комбінату». ПАТ "Південний ГЗК" – перше підприємство в країнах СНД, збудоване для видобутку та збагачення залізистих магнетитових руд. Комбінат запрацював у 1955 році. Кар'єр комбінату є неповторним та вражаючим за масштабом, який створений руками гірників. В музеї підприємства можна було почути про історію, традиції, устрій комбінату, а також на власні очі побачити роботу кар’єру на макеті у вигляді 3D-інсталяції та у форматі онлайн-трансляції на екрані велетенського телевізора.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших звершень у сфері науки!

Читайте також