Студенти рівненського університету стали переможцями олімпіади в сфері ІТ (ФОТО)

фото ілюстративне

Нещодавно відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» на базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». В олімпіаді взяли участь 59 учасників з 19 закладів вищої освіти України, які показали достатньо високі результати при виконанні теоретичних та практичних завдань. Про це пише сайт НУВГП. 

Команда Національного університету водного господарства та природокористування була представлена студентами випускаючої кафедри «Автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій» навчально-наукового інституту автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки.

Команда НУВГП під керівництвом старшого викладача Кінчура Олександра Федоровича в напруженій боротьбі зайняла почесне третє місце.

Вітаємо переможців олімпіади:

Дяченка Олега Вікторовича,  АУТП-41;

Карповича Вадима Володимировича, АУТП-42;

Шурпика Павла Олександровича, АУТПм-51.

Фото можна переглянути за посиланням.

За матеріалами кафедри 
автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій

Читайте також