Студенти Рівного можуть пройти Шевченківський квест

фото ілюстративне

14 березня о 13:00 на кафедрі ураїнознавства (ауд. 213) з нагоди 205-річниці від дня народження Великого Кобзаря у НУВГП стартує інтелектуальна мистецька гра – Шевченківський квест. Прихильники пізнавального дозвілляможуть стати учасниками захоплюючої подорожі звивистими лабіринтами життя та творчої спадщини Тараса Шевченка. Про це пише сайт НУВГП. 

Рухаючись корпусами НУВГП та вулицями міста від одного пункту призначення до іншого, виконуючи хитромудрі завдання, Ви здійсните віртуальну мандрівку життєвими дорогами Шевченка, розгадуватимете таємниці його поетичних послань, відчитуватимете приховані коди його малярських робіт.

Отож, хто бажає креативно і весело вшанувати творчий геній Великого Українця, долучайтесь до пошуків справжніх скарбів – вишуканої літератури та високого мистецтва.

На переможців інтелектуальних перегонів чекають подарунки на пам'ять.

Участь у Шевченківському квесті можуть взяти команди викладачів та студентів I-V курсів усіх спеціальностей НУВГП у складі 6 осіб.

Реєстрація команд проходитиме до 11 березня за адресою: Рівне, НУВГП, навчальний корпус № 2, вулиця Олекси Новака, 75, кафедра українознавства (каб. 213).

Розпочнімо весну із Шевченка!

 

Читайте також