Студенти з Рівного, які розробили гру про Ілона Маска, підкорювали Берлін

http://nuwm.edu.ua

Студенти нашого університету, в складі команди SweetNESs від Noosphere Engineering School, зайняли перше місце на локальному змаганні Global Game Jam 2019, що проходив у стінах Open Office. Про це пише сайт НУВГП. 

Саме неймовірна гра “Tesla Hamster 3.0” і допомогла вибороти переможне місце. В цій грі сміливий хом’ячок знайшов вирішення проблеми глобального засмічення разом з Ілоном Маском і відправився рятувати людство.

Також одним із призів була можливість відвідати міжнародну бізнес-конференцію, присвячену розробці та просуванню ігор, White Nights у Берліні. Один із членів команди привіз величезну кількість натхнення, нових ідей та можливостей із конференції, а найголовніше - команда далі продовжує працювати над грою та має багато задумів для подальших проектів.

На цьому ще не кінець, 25 лютого стало відомо, що “Tesla Hamster 3.0” посіла 19 місце в загальному рейтингу серед усіх розроблених і представлених іграх на Global Game Jam Ukraine 2019. І надана ще одна можливість - взяти участь у одній з восьми конференцій з квітня по листопад цього року.

Дмитро Круглов,
студент Noosphere Engineering School

Читайте також