Судовий розпорядник Рівненського апеляційного суду отримав навички з базових реанімаційних заходів

Судовий розпорядник суду апеляційної інстанції Сергій Кондратюк пройшов навчання з проведення курсу BLS (Basic Life Support). Це підтверджується сертифікатом Американської Асоціації Серця.

Дбаючи про комфорт та безпеку відвідувачів Рівненського апеляційного суду, а також зважаючи на той факт, що в суді розглядаються різні категорії справ, учасниками яких є всі вікові групи, з метою попередження можливих нещасників випадків, а в разі їх настання — надання вчасної якісної долікарської допомоги, керівництво суду ініціювало проходження працівником апарату суду спеціального курсу базової підтримки життя від Американської Асоціації Серця, що заснований на сучасних рекомендаціях та створений для медичних працівників й іншого персоналу, яким необхідні знання і навички проведення серцево-легеневої реанімації та інших процедур із порятунку життя.

Упродовж навчального дня слухачі опанували основи виживання American Heart Association; серцево-легеневу реанімацію з використанням Автоматичного зовнішнього дефібрилятора як одним рятувальником, так двома у дорослих, дітей немовлят. Не менш важливими стали навички з виконання штучного дихання у дорослих/дітей/немовлят, а також штучна і допоміжна вентиляція мішком Амбу і маскою. Інструктор навчив слухачів  розпізнавати й  усувати обструкції дихальних шляхів стороннім тілом.

Сертифікат дійсний 2 роки.

 

За повідомленням пресслужби суду 

Читайте також