Святослав Вакарчук складає мандат народного депутата

Фото - відкриті джерела

Народний депутат від партії «Голос» Святослав Вакарчук оголосив про складання мандата. Він сказав про це на пресконференції в Києві 11 червня, повідомляє Радіо Свобода

«Сьогодні я зареєстрував заяву про складання повноважень народного депутата України. Вона зареєстрована і сподіваюся, найближчим часом отримає свій належний розгляд. Разом із тим, хочу наголосити, що це рішення ніяким чином не означає, що я припиняю свою політичну діяльність або, не дай Бог, припиняю свою діяльність у партії «Голос». Ми є і будемо однією командою. У нас попереду грандіозні плани», – сказав Вакарчук.

Він також додав, що має у планах «великий освітній проєкт».

Вакарчук додав, що вважає свою місію «частково виконаною». «Ми привели прекрасну фракцію в парламент», – сказав Вакарчук.

Він також заявив, що останні три роки на нього «постійно намагаються лити інформаційне лайно, бруд, негатив». «Це на мене не діє, і це з’явилося тоді, коли в чиїйсь параноїдальній уяві з’явилась думка про те, що я буду балотуватися у президенти», – додав депутат.

У березні Вакарчук залишив посаду голови партії «Голос». 11 березня з’їзд «Голосу» обрав новою керівницею партії Кіру Рудик.

Читайте також