Танцювальний колектив з Рівненщини привіз додому аж 4 нагороди

http://kostvlada.org

Хореографічний ансамбль «Калейдоскоп» Костопільської школи мистецтв, під керівництвом Давидюк Юлії Василівни днями повернувся із XI Всеукраїнського конкурсу-фестивалю мистецтв  «Козацька родина», який проходив 12-14 жовтня у Буковелі. Поїздка принесла вихованцям чотири призові місця, чудовий відпочинок у горах, а також безліч позитивних емоцій. Про це повідомляє сайт kostvlada.org

40 танцівників «Калейдоскопу» представили на розсуд журі 4 хореографічні композиції. Своєю майстерністю старшій і середній віковим групам ансамблю вдалося вибороти почесні І і ІІ місця та  головну нагороди конкурсу – Гран-прі. Хвилюючою була участь для наймолодших «калейдоскопчиків» – діткам 4 років, адже це був їхній дебют і перша нагорода – ІІ почесне місце серед наймолодших учасників.

Конкурсна програма фестивалю була надзвичайно насиченою та цікавою. Діти мали можливість оцінити рівень виконання та постановки інших колективів, розширити творчий досвід.

Сонячна погода і неймовірна краса Карпат сприяли незабутньому відпочинку, дали можливість оздоровитись та отримати незабутні враження.

Задоволені та щасливі, діти повернулися до рідного міста з медалями, дипломами, подарунками та незабутніми враженнями.

Читайте також