Тарифи зросли, а умови ті самі: у Рівному водії маршруток скаржаться на брак пасажирів

Ілюстративне фото

У Рівному водії маршрутних таксі негативно відгукуються на здорожчання вартості проїзду. Мовляв, це вплинуло на кількість охочих скористатися громадським транспортом.

Повідомляє ITV.

У Рівному з 1 серпня містяни платять за проїзд у маршрутках 12 гривень, а в тролейбусах - 8 гривень. Такі тарифи затвердили під час засідання виконкому. Нагадаємо, перевізники вже давно просили міську владу підняти ціну проїзду, адже здорожчало пальне та технічне обслуговування транспорту.

У соцмережах рівняни обурюються, що попри ріст вартості проїзду, умови у маршрутках - все ті ж. Транспорт старий та пошарпаний, а чекати його на зупинках доводиться довго. 

Невдоволені підняттям тарифів і водії, адже пасажирів поменшало. Кажуть, що раніше їздили повні маршрутки, а з понеділка - напівпусті. Якщо така тенденція втримається, що деякі маршрути можуть стати збитковими.

Та як говорить начальник управління транспорту Рівного Василь Сливка, свої пасажири нікуди не втечуть.

Новий керівник анонсував, що з вересня у місті з'явиться сучасний громадський транспорт. Та це заслуга не одноосібна. Адже над тим, аби у Рівне зайшли інвестори працювали вже давно. А ось яка доля чекає на старі маршрутки, поки до кінця не відомо. Василь Сливка обіцяє що за їх станом слідкуватимуть.

У планах міста - пустити на дороги нові автобуси, які возитимуть рівнян.

 

Читайте також