Телевізори Samsung Smart TV: як замовити онлайн та перевірити на биті пікселі

Онлайн-торгівля в Україні розвивається стрімкими темпами. Щороку українці замовляють онлайн дедалі більше товарів: одяг, взуття, ювелірні прикраси, друковану продукцію. Росте відсоток і проданої онлайн техніки. Ви можете купити що завгодно в інтернеті – від смартфона чи бездротових навушників, до досить габаритних пристроїв у вигляді холодильника чи мікрохвильової печі. Багато хто купує в інтернет-магазинах і телевізори.

Чому вигідно купувати телевізор Samsung онлайн

Є така категорія покупців, які вважають, що товар спершу треба подивитися, пощупати руками, а лише після цього купувати. Проте, якщо ви купуєте телевізор Samsung за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/televizory/brand-samsung/ в інтернет-магазині офіційного партнера в Україні, можете бути на сто відсотків впевненими, що вам надішлють лише оригінальний та якісний ТВ. 

Чому ж телевізори Самсунг зручно купувати в інтернеті:

  1. Можливість зробити вибір в комфортній домашній атмосфері. Можна порівняти характеристики, почитати відгуки реальних покупців про телевізори Самсунг. В звичних салонах побутової техніки та електроніки консультант не може приділити кожному покупцю достатньо часу. До того ж він зацікавлений у найшвидшому продажі, бо від цього залежить його зарплата.
  2. Оперативна та безпечна доставка. Поштові служби, які сьогодні працюють в Україні, забезпечують оперативну доставку. Також вони роблять все можливе, щоб техніка доїхала до кінцевого отримувача цілою та неушкодженою. Ще один плюс полягає у тому, що телевізор Самсунг вам привезуть прямо під двері. Сам же продавець пропонує безкоштовну доставку по Україні.
  3. Кредити та розстрочки – вигідне розтермінування на телевізори Самсунг можна оформити прямо на сайті продавця за посиланням вище. Сам процес оформлення розстрочки займе не більше двох хвилин за умови, що ваш банк надає кредитний ліміт на покупку.

Зазначимо, що Samsung пропонує увазі потенційних покупців телевізори в широкому ціновому проміжку від восьми до 200 тисяч гривень. Але навіть якщо купуєте найдешевший телевізор Самсунг, отримуєте дійсно інноваційний та просунутий продукт:

  • Smart TV та доступ до Wi-Fi;
  • роздільна здатність Full HD або 4K;
  • світлодіодна матриця з підсвічуванням по всій площині екрана – яскраве та насичене кольорами зображення;
  • можливість підключення різноманітної гарнітури – ви можете використовувати свій телевізор замість монітора або для віддзеркалення смартфона на екрані Самсунг ТВ.

Саме завдяки цим характеристикам телевізори Samsung є одними з найпопулярніших серед покупців не лише в Україні, але й в цілому світі.

Перевірка телевізора після отримання

Якщо телевізор прийшов у відділення поштового оператора, або його вам привезли прямо до дверей, апарат треба перевірити:

  • цілісність упаковки – не повинно бути наскрізних отворів, які свідчили б про неакуратне ставлення під час транспортування;
  • цілісність самого девайса – уважно огляньте передню та задню панель, боковини;
  • перевірка на биті пікселі – цю послугу можна замовити у продавця, про що буде надано сертифікат. Якщо ж перевіряєте самостійно, варто переконатися, що кількість крапок, що не працюють, не перевищує 9-10 штук;
  • перевірка Смарт ТВ – подивіться, чи телевізор підключається до Вай-фай.

Якщо робили купівлю у відомому інтернет-магазині, гарантовано отримаєте новенький телевізор Самсунг, в комплекті до якого йдуть усі необхідні документи: чек, гарантійний талон, інструкція.