Терорист із Дубна Максим Кривош жбурнув у суддів шматок мила зі словами "помийте своє життя"

Фото: Суспільне Луцьк

Сьогодні Луцький суд виніс вирок терористу Максиму Кривошу, який у липні 2020 року захопив автобус у центрі Луцька. Наступні він 13 років він проведе за ґратами.

Про це повідомляє Суспільне.

Розгляд справи терориста з Дубна, який у 2020 році у Луцьку захопив автобус з людьми, двічі вистрілив у поліцейських та кинув у їх бік гранату, яка не здетонувала, завершився сьогодні. Максиму Кривошу судді призначили 13 років позбавлення волі. 

Проте, сам Кривош не вважає себе виним. А під час оголошення вироку звинувачений жбурнув у бік суддів шматок господарського мила та сказав "помийте своє життя тюремним милом".

Кривоша судили через захоплення заручників, незаконне поводження зі зброєю, вчинення теракту та замах на життя правоохоронця. Суд призначив вирок за усіма статтями.

Нагадаємо, що правоохоронці вели перемовини з терористом, який 12 годин тримав людей у заручниках. Кривош хотів, щоб всі релігійні й політичні діячі України оприлюднити текст і відеозвернення зі змістом "Я – терорист в законі".

Президент Зеленський мав опублікувати звернення із закликом переглянути фільм "Земляни" 2005 року, що і зробив. Увечері Кривош здався поліції і заручники були звільнені.

 

Читайте також