Терорист, який нині захопив автобус з пасажирами у Луцьку, - з Рівненщини (ФОТО)

Сьогодні вранці на Театральному майдані міста Луцька озброєний чоловік захопив в заручники пасажирів рейсового автобуса. У місті введено оперативний план «Заручник».

За інформацією волинських правоохоронців, особу зловмисника вже встановлено. Наразі з ним ведуть перемовини, хоча сам агресор на контакт йде неохоче.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», чоловік, який захопив заручників у Луцьку, прописаний на Рівненщині у місті Дубно. Там і проживає сім’я зловмисника.

Чоловік вже був раніше судимий. У місцях позбавлення волі Максим Кривош (так звати підозрюваного) написав книгу «Філософія злочинця».

У Луцьк вже прибув міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Наразі правоохоронці проводять заходи, аби знешкодити злочинця та звільнити заручників.

Додамо, що зі зловмисником вже стикалися деякі мешканці Рівненщини. Зокрема, місцевий священник Василь Коновалюк на своїй сторінці у Фейсбук написав, що Максим Кривош торік викрав хрести, ікони та інші цінні речі чоловіка.

Крім цього, з агресором, який взяв у заручники пасажирів автобуса, знайома рівненська активістка Алла Лосік. Жінка розповіла, що Максим Кривош раніше працював зооволонтером у Дубно: доглядав та підгодовував безпритульних тварин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку невідомий взяв у заручників пасажирів автобуса - центр міста перекрили

Читайте також