ТОП 5 актуальних товарів для кожного рівнянина та рівнянки на літо 2023 року

Ми всі так чекали літа і спекотних днів для того, щоб відпочити, поїхати на дачу, отримати заряд вітамінів і загалом перезавантажитись. І допоможе в комфортній реалізації всіх ваших планів на це літо онлайн магазин у Рівному Венкон, що зробив спеціально для вас підбірку необхідних товарів на літо 2023, що полегшать ваше життя і зроблять відпочинок максимально комфортним та позбавленим неприємностей.

Венкон - техніка для кожного

Жодних несподіванок з Венкон - лише ідеальний план на літо. Найпопулярніші товари, які вразили своєю популярністю й шаленим попитом серед мешканців. Завойовуючи серця й гаманці, ці неймовірні речі стали справжніми хітами й головними об'єктами бажань усіх, хто шукає найкраще.

Кондиціонер спліт-система Cooper&Hunter Prima Plus CH-S07XN8

Ідеальне рішення для вашого житла, що врятує від спеки і навіть трохи більше:  забезпечить кондиціювання, охолодження та очищення повітря одночасно. Енергоефективна та безпечна технологія з функціями самодіагностики, що має простий інтерфейс.

Газонокосарка Bosch Rotak 32

Компактна електрична газонокосарка від відомого бренду, призначена для догляду за невеликими прибудинковими територіями до 150 квадратних метрів. Тихий та надійний, а головне, екологічний девайс допоможе в догляді за вашим газоном і не заважатиме сусідам відпочивати.

Соковитискач Sencor SJE1055SS

Якщо цього літа ви планували збільшити кількість корисної їжі в своєму раціоні, то разом з цим приладом, ви щодня маєте можливість пити свіжовичавлений корисний сік без піни та м’якоті. Сучасний соковитискач зі стійким металевим корпусом, захистом від неправильного складання, піносепаратором та захистом від перегріву, дозволить вам тривалий час насолоджуватися корисним та смачним натуральним соком вдома.

Насос Optima JET100

Насос для перекачування води (рідше можна використовувати для перекачування неагресивних хімічних рідин), застосовується для набору води або обладнання систем автоматичного поливу газонів, квітників, садів та городів.

Система захисту від потопу Tervix ZigBee Water Stop на 1 трубу 1/2" (4912611)

Облаштувати розумний дім насправді значно простіше, ніж може здатися на перший погляд і ця конструкція яскравий тому доказ. Сучасний дизайн всіх комплектуючих та функція миттєвого реагування (перекривання води) і сповіщення, робить систему захисту важливим елементом домашньої безпеки.

Ці та ще більше необхідних товарів для вас та вашого дому, які ви можете купити з доставкою, чекають в онлайн каталозі магазину Венкон.

Читайте також