Трагедія на виробництві: у Рівному чоловікові відрізало частину руки

Фото з відкритих джерел

11-го листопада в Рівному на підприємстві 35-річному чоловікові ампутувало ліву кисть руки. Трапилось це під час роботи з верстатом. Медики «швидкої» надали потерпілому допомогу та доставили в обласну лікарню.

Відомо, що чоловік, працюючи фрезерувальником, виготовляв заготовки з металевого листа на дільниці різання листів металу гільйотинними ножицями.

У поліції факт травмування підтвердили. Речниця ГУ НП у Рівненській області Юлія Мозоль розповіла, що слідчі зареєстрували кримінальне провадження за фактом порушення вимог законодавства про охорону праці за ч.2 ст. 271 ККУ.

«Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на території цього підприємства перебуваючи у цеху під час роботи на верстаті 35-річний рівнянин відрізав кінцівку лівої руки. «Швидкою» він був доставлений в обласну лікарню для надання медичної допомоги. Директор підприємства розповів, що в час, коли травмувався потерпілий, він використовував даний верстат у своїх цілях», - сказала Юлія Мозоль.

Крім поліції за цю справу взялось і обласне управління Держпраці. Там утворено комісію із спеціального розслідування нещасного випадку.  

Читайте також