Травмована жінка і троє дітей: у поліції розповіли деталі вечірньої ДТП на Чорновола у Рівному

Автопригода за участю трьох авто сталася вчора, 14 вересня, близько 23 години на вулиці В’ячеслава Чорновола в обласному центрі.

На місці події поліцейські встановили, що водій автомобіля «Mini Cooper» — 26-річний житель села Ільпінь Здолбунівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Subaru Forester» під керуванням 26-річного рівнянина, а потім — з автомобілем «Renault Megane», яким керував 34-річний житель Рівного.

Внаслідок ДТП травмувалися пасажири автомобіля «Subaru»: 23-річна дружина керманича та троє доньок: 4-х, 3-х та одного року. За попереднім медичним обстеженням лікарів «швидкої» на місці події у них виявили забої м’яких тканин, після чого всіх відпустили додому. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Усім водіям було запропоновано пройти освідування: ознаки алкогольного сп’яніння мав лише кермувальник автомобіля «Mini Cooper». Однак від проходження освідування він відмовився. Інші двоє учасників ДТП були тверезі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 

Читайте також