Тренер "Вереса" Юрій Вірт: "За 30 років не побудувати жодного поля у Рівному - це крах"

Після повернення з Туреччини футболісти рівненського "Вереса" не змогли знайти у рідному місті належного поля для проведення підготовки до матчу проти луганської "Зорі". Команда поїхала за 40 кілометрів від обласного центру - до селища Смига у Дубенському районі. Футболісти провели невелике тренування на місцевому стадіоні зі штучним покриттям "Єврошпон-Смига".

Головний тренер рівненсього клубу Юрій Вірт подякував власникам поля за можливість потренуватися перед кубковим матчем, однак вкотре згадав про труднощі з інфрастуктурою у Рівному.

- У нас взагалі нічого немає. Ми тільки повернулися з Туреччини, нам ніде тренуватися. Слава богу, знайшли маленьку коробку, 70 км від Рівного. 40 хвилин потренувалися і повертаємося назад. Звичайне село, люди вкладають гроші. Я вже говорив, що в Антарктиді білі ведмеді, напевно, вже зробили штучне футбольне поле, а в Рівному його немає. За 30 років не побудувати жодного поля - це крах », - сказав Юрій Вірт в ефірі телеканалу Футбол.

До слова, рівняни гідно провели поєдинок 1/4 розіграшу Кубка України проти луганської "Зорі", хоч і поступилися 1:2. На стадіоні "Авангард" у Луцьку зібралися чимала торсида рівненських фанатів. Уболівальники "Вереса" навіть підготували банер, на якому написали "Влада Рівного балаболи?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місто гроші поки не дає, але робота «кипить»: на «Авангарді» триває реконструкція

Читайте також