Три чоловічі знаки зодіаку, із якими складно побудувати здорові стосунки

Фото ілюстративне/Shutterstock

Є чоловіки, із якими дуже складно побудувати щасливі та здорові стосунки. Астрологи вважають, що певною мірою на це впливає належність людини до того чи того знака зодіаку.

Стрілець

Стрільці – це, напевно, найнезалежніший знак зодіаку. До того ж вони дуже вперті. Це вже говорить про те, що вони не поступатимуться своєму партнеру. Стрільці звикли жити собі на втіху. І якщо ви хочете бути поруч із ними, то доведеться підлаштовуватися. В іншому разі чоловік-Стрілець просто “задавить” вас. Будувати стосунки з представниками цього зодіакального сузір’я небезпечно для нервової системи.

Козеріг

У Козерогів - сім п’ятниць на тижні. І, можливо, це було б не так трагічно, якби вони були сангвініками. Але ні, Козероги – це меланхоліки. Мало того, що вони самі не можуть визначитися з тим, що їм потрібно, так вони ще й упадають через це в депресію. Будьте впевнені, що поруч із такими чоловіками ви постійно перебуватимете в підвішеному стані. Про здорові стосунки взагалі не йдеться.

Терези

Астрологи стверджують, що Терези – це один із найбільш нерішучих знаків зодіаку. Вони дуже довго ходять навкруги, багато думають, аналізують усі “за” і “проти”. Терези не готові розвивати стосунки. Для них важливо, щоб усе було так, як вони собі придумали, і все. Будь-що, що б ви не робили, може спровокувати в них злість, образу, гнів. Це той випадок, коли вам доведеться бути для чоловіка мамою, аби догодити йому.

Читайте також