Трійка найхитріших знаків зодіаку

Не кожен володіє "даром" маніпуляції. Тільки тонкі психологи та найхитріші особистості можуть навчитися досягати своїх цілей у не надто чесний спосіб. Астрологи стверджують, що з народження цим "даром" володіють лише деякі люди. Хто ж увійшов до рейтингу найхитріших знаків зодіаку?

III місце – Терези

Терези - не найхитріший знак зодіаку, але точно найкращий психолог. Вони вміють зчитувати інформацію з поведінки людини. Народжених під знаком Терезів практично неможливо обдурити. Вони тонко відчувають навколишніх; дуже розважливі, коли їм це потрібно; володіють ораторським мистецтвом.

Жінки-Терези - найбільш чутливі, тому вони можуть мати легкі звички «лисиці», коли їм необхідно домогтися прихильності коханого. Чоловіки-Терези - більш затиснуті й рідко вдаються до маніпуляцій.

II місце – Риби

Це і справді слизькі люди. Вони можуть вийти сухими з води в будь-якій ситуації. Окрім того, Риби - майстри брехні. Народжені під цим знаком із легкістю розроблять такий сценарій, що навіть почнуть вірити у свою вигадку самі. Совість Риб ніколи не турбує, і вони не люблять вибачатися. Представники цього знака зодіакального кола з легкістю можуть змусити людей робити те, що їм потрібно. А ще Риби вміють швидко орієнтуватися в будь-якій ситуації.

Варто відзначити, що Рибам-жінкам притаманний здоровий егоїзм, і вони люблять свободу волі. Риби-чоловіки ніколи не роз’яснюють свою філософську концепцію й тому завжди вдягають «маску».

I місце – Водолій

Найхитріший знак зодіаку, на думку астрологів, - Водолій. Ці люди вміють продумувати все на багато ходів уперед. Любов до маніпуляцій у народжених під цим знаком починає проявлятися із самого дитинства, коли вони починають використовувати прийоми, які допомагають управляти дорослими.

Водолії - справжні стратеги з хитринкою. Вони роками відточують свою майстерність маніпулювати. Окрім того, їхня здатність відчувати людей доведена до ідеалу.

Чоловіки-Водолії - відмінні лідери, які можуть обійти будь-якого суперника. Жінки цього знака люблять наживатися за рахунок своїх здібностей «передбачення» та «читання людей».