Троє членів банди "Борзого" перебуватимуть під вартою

У Рівному суд взяв під варту одного та продовжив двом іншим членам банди, яка спеціалізувалась на розбоях та вимаганні грошей на територі Рівненської та інших областей. 

Як повідомляють у прокуратурі, у березні цього року молодики за допомогою заздалегідь заготовлених предметів біля магазину "Озерянка" побили чоловіка та пошкодили його позашляховик Range Rover, чим завдали збитків на майже 90 тисяч гривень. 

Також у кінці березня двоє з них вимагали в однієї з рівненських родин 150 тисяч гривень неіснуючого боргу. 

А у вересні двоє підозрюваних, яких судять за викрадення, розбій та вимагання, в селі Обарів заблокували автомобіль "Nissan", прокололи шини та напали на водія. Чоловіку розпилили в очі хімічною речовиною та забрали у нього 7500 доларів. 

Молодики всіляко уникали обрання їм запобіжного заходу. А один зі них переховувався від слідства, тож його оголосили у державний розшук. Минулого тижня його розшукали на Закарпатті та доставии у Рівне. 

22 та 23 листопада Рівненський міський суд продовжив запобіжні заходи підозрюваним у вигляді тримання під вартою. Мова йде про Романа Купчика, на прізвисько "Купон" сина екс-заступника прокурора Рівненської області), Валентина Омельчука на прізвисько "Борзий" та Максима Андріюка, який є непоновлітнім та прізвиськом ще не обжився. Що стосується четвертого фігуранта - Назара Огородніка "Назіка", то він перебуває під цілодобовим домашнім арештом, але цей запобіжний захід нині оскаржується прокурором. 

Читайте також