Трьом дубенчанкам присвоїли звання "Мати-героїня"

Три жительки міста Дубна отримали почесне звання України «Мати-героїня». Йдеться про тих жінок, які народили і виховують п’ятеро і більше дітей.

Відповідний указ підписав президент. 

Почесне звання присвоєно дубенчанкам: Арсенюк Ірині Іванівні - матері семи дітей, Стецюк Олені Володимирівні - матері п'яти дітей, Кушнірук Зої Кузьмівні - матері п'яти дітей. Ці жінки є прикладом героїзму та гідного виконання материнського обов’язку.

До вручення високих державних нагород мешканкам Дубенської територіальної громади долучився секретар міської ради Віктор Недашковський. Жінкам вручено посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня» та нагрудні знаки, а також квіти та пам'ятні подарунки.

- На важливу подію, аби підтримати свою маму Олену Володимирівну, завітала вся дружня родина Стецюків. За Зою Кузьмівну, яка, на жаль, не була присутньою особисто, відзнаку отримав чоловік, тато їхніх чудових діток Віктор Миколайович. Нагороду Ірині Іванівні, котра також не змогла прибути на нагородження, буде обов'язково вручено згодом, - повідомляють у міськраді. 

Читайте також