"Це оздоровлення та відновлення": президент "Вереса" - про відкриття справи щодо банкрутства

У "Вересі" прокоментували справу про банкрутство. 

Про це повідомляють у пресслужбі клубу. 

Нагадаємо, Господарський суд Рівненської області відкрив провадження за заявою фірми, яка будує "Вересу" тренувальні поля. 

- Ніякого банкрутства немає. Це нормальний процес, який ніяк не позначиться на житті клубу. Загальноприйнята у світі процедура врегулювання кредиторської заборгованості. Футбол - збиткова справа. Абсолютна більшість українських клубів - збиткові.  

Верес - це публічне акціонерне товариство, яке здає свою аудійовану звітність за міжнародними стандартами. Проходимо комплексний аудит фінзвітності. За три роки діяльності Публічного акціонерного товариства - в нас дійсно з’явилася певна заборгованість. Побудували поля. Дійсно, є заборгованість перед підрядником. Але це все врегульовано. Єдиний законний механізм - процедура, в яку ми зайшли. Це не оголошення банкрутства. А процедура, яка буде врегульована в законний спосіб рішенням суду. Це оздоровлення і відновлення. З цієї процедури ми вийдемо без боргів і це буде позитивним сигналом для наших акціонерів. Ознакою, що ми вміємо відкрито працювати з боргами, а не вирішувати це питання під сукном. Впевнений, вартість наших акцій на біржі лише виросте, - сказав президент рівненського "Вереса" Іван Надєїн. 

Як повідомив на пресконференції Іван Надєїн, сума боргів клубу наразі складає близько 100 мільйонів гривень. 

Читайте також