Центральна міська лікарня Рівного відзначає 80-річчя

Центральна міська лікарня Рівного сьогодні відзначає 80-річний ювілей. 

Про це повідомляє в.о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян. 

- За ці роки медичний заклад зарекомендував себе, як сучасна, прогресивна та надійна установа. Тут працюють висококласні спеціалісти, а кожен пацієнт отримує високоякісну медичну допомогу та підтримку, - пише він. 

Як зазначається, з нагоди свята сьогодні багаторічний керівник цього закладу Євген Кучерук отримав державну нагороду - Орден князя Ярослава Мудрого V ступеню. Грамотами Рівненської міської ради та Управління охорони здоров?я відзначили також медперсонал закладу.

- Принагідно, вітаємо з Днем народження директора КНП «Центральна міська лікарня» РМР, кандидата медичних наук Юрія Ординського та Заслуженого лікаря України, кандидата наук з державного управління, виконувача обов?язків начальника Управління охорони здоров‘я виконавчого комітету Рівненської міської ради Ларису Обуховську. Щиро дякуємо за ваш професіоналізм.

Дякуємо усім медичним працівникам, які щоденно стоять на варті здоров’я наших громадян. Ваша самовідданість, людяність та професіоналізм заслуговують на найвищу повагу та вдячність, - додав ВІктор Шакирзян.