Турагентство Рівного викрили у шахрайстві: вже постраждало 26 осіб

фото ілюстративне

Нещодавно у Рівному в шахрайстві запідозрили туристичну агенцію "Флорія". Одна з рівнянок розповіла, що її путівка та страхування виявилися підробленими, гроші жінці теж не повернули. Після розголосу стало відомо про ще декілька десятків подібних випадків, що пов'язані з тією самою турагенцією.

"У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 38-річна рівнянка приватний підприємець, брала гроші за організацію турів, путівок та поїздок, однак послуги не надавала. Потерпілі опалчували повні суми за подорожі, однак в подальшому з’ясовувалося, що їх ошукали. Наразі слідчі прийняли заяви від 26 осіб на загальну суму завданого збитку понад 80 тисяч доларів США," - коментує прес-офіцер ГУ НП у Рівненській області Ольга Олійник.

У поліції також повідомляють, що майже щодня до них звертаються із новими повідомленнями про шахрайство, тому закликають перевірити вже куплені авіаквитки та тури.

До слова, власницею агенції є Флора Шинкарьова, чоловік якої працює в СБУ. Під час обшуку слідчі вилучили банківські картки, документи, чорнові записи та її паспорт громадянина України Флори Шинкарьової.

Читайте також