Творчих людей Рівненщини запрошують взяти участь у конкурсі плакатів

фото - Фейсбук

Інститут креативного міста в рамках проекту Volynські дні дизайну запрошує молодих художників і дизайнерів взяти участь у конкурсі плакатів на тему "Вода: людина, місто, технології".

Мета конкурсу - популяризація та візуалізалізація актуальних проблем інноваційного розвитку міста як середовища для людей, де життєву функцію займає вода. 

Для участі в конкурсі автору необхідно заповнити анкету https://goo.gl/forms/FmLpRi1UV6iVNnOR2. Для участі в конкурсі автор має підготувати проект плакату згідно з вказаними нижче технічними умовами і відправити його за адресою [email protected] до 2 грудня 2018 р., 23:59.

Експерти обиратимуть 30 найкращих робіт, які будуть надруковані й експоновані публічно. Усі відібрані Журі роботи будуть презентовані на сайті Національного університету водного господарства та природокористування nuwm.edu.ua.

ТЕХНІЧНІ УМОВИ:

Конкурс відбуватиметься в два тури 

- перший тур відкритий - всі бажаючі надсилають роботи і їх допускають до загального огляду, 
- другий етап закритий - там де будуть визначатися переможці 

Кращі 5 авторів отримають обмежений тираж надрукованих власних постерів.

Номінації конкурсу: 

"гранпрі" 
"накращий плакат" 
"накраще колористичне рішення"
"оригінальна методика"
"глядацькі симпатії"

Журі буде оцінювати роботи за такими критеріями як самий влучний плакат, найоригінальніший, найсильніший образ тощо та обиратимуть 5 призових робіт. 

Зображення мають бути у форматі CMYK, максимального розміру 10 Мб, при роздільній здатності 300 dpi, вертикальної орієнтації в форматі CMYK. 

Зображення автор має відправити за адресою [email protected] до 2 грудня 2018 р., 23:59.

Роботи приймаються лише в цифровому вигляді.

Плакат може включати тексти (українською та/або англійською мовою), зображення, в т.ч. фото та їх поєднання.
Роботи мусять бути оригінальними та до цього часу непублікованими.

Кожен з авторів може подати одну анкету та надіслати не більше 5 робіт на конкурс.

Плакати не можуть містити жодної інформації про фірми, організації, політичні партії тощо, навіть у формі лого або символу.

Роботи не можуть нести в собі непристойний або образливий зміст. Подані до конкурсу плакати будуть ретельно відібрані журі і тільки після цього опубліковані на сторінці конкурсу.

ТЕРМІНИ І МІСЦЕ:

Заповнення анкети учасника https://goo.gl/forms/FmLpRi1UV6iVNnOR2 — 30 листопада 2018 р. 23:59. 

Останній термін надсилання робіт на конкурс (за адресою [email protected]) — 2 грудня 2018 р. 23:59.

Результати Конкурсу будуть оголошені 10 грудня 2018 р. на фб-сторінці Інститут креативного міста / Institute for creative city.

АВТОРСЬКЕ ПРАВО:

Автор з моменту заповнення анкети надає організаторам безоплатну, невиключну ліцензію (на необмежений строк без територіальних обмежень) на наступні дії:

Фіксацію та копіювання роботи для потреб Конкурсу і виставки — цифрову обробку, фотообробку, друк.

Публічну демонстрацію та відтворення.

Використання робіт та їх обробок з метою промоції у всіх промоційних матеріалах, зокрема, в пресі, на телебаченні, радіо, інтернеті та в громадському просторі.

Автор підтверджує, що його праця є оригінальна та індивідуальна і використання її Організатором у всіх вище зазначених сферах не порушує авторського права, а відповідальність за можливі порушення цих прав і усі збитки, спричинені цими порушеннями, несе Автор.

Читайте також